Heh, oli pakko laittaa tuo tuohon :D Nrj:n Aamupoikien biisi, niin naurettava ja silti niin hyvä. Soi päässä, eikä lähde pois. Voi muuten kuunnella ja ladata Nrj:n sivuilta

Kävin sitten maksamassa sakon kirjastoon tänään, joka oli ihanat 8euroa <3 Ahh, loistavaa. Kerrankin omista rahoistani, enkä kerjännyt porukoilta. Ne ei sitten suostu antamaan mulle viikko- tai kuukausirahaa. Nyt kuitenkin oli jäänyt, kun jättivät ruokarahaa, kun itse hurvittelivat jossain. En mennyt sitten syömään, vaan säästin rahat :D Silläkin sai sitten suklaata, nams.

Luojan kiitos tänään pääsin isän kyydissä koulusta pois, ettei tarvinnut odottaa bussia yli kahtakymmentä minuuttia. Toinen niistä ent. kavereistani meni siis turhaan kaupunkiin, sillä hänen ei olisi tarvinnut vältellä minua. Voi harmi. Mulkoilu niiden kahden osalta kävi välillä kyllä niin ärsyttäväksi, että melkein menin vittuilemaan niille. Mutta vain melkein, ei huvittanutkaan saada mustaa silmää. Oli kuitenkin Nooran kanssa hauskaa, kun naurettiin niille kun ne mulkoili. "Jos mä oon vasikka, ne on sitten pässejä!" (Noora oli muuten eilen hevosensa kanssa kisoissa ja sai toisessa jaetun ekan sijan ja toisessa neljännen sian. Piti mainita tämäkin ^^)

Huomenna joutuu heräämään kouluun vasta puoli kahdeksalta, saan siis nukuttua vähän pitempään taas. Tosin aamulla on saksaa heti ensimmäisenä, ei siis hirveästi innosta. Hommia on ihan älyttömästi rästissä, voisin tehdä jotain hyödyllistä nyt - sen sijaan istun koneella, enkä saa mitään aikaiseksi. Mitä tästä opimme? Ei olisi kannattanut hankkia Lauralle sitä lelua, jota tietokoneeksi kutsutaan.

Pitäisi tässä kirjoittaa yhtä kivaa ficcilöistä, jonka tungen varmaan tänne sitten jossain vaiheessa. Voisi kirjoittaa ehkä myös jotain originaaliakin, on nyt kirjoitusinto päällä.

Torstaina voisi raahautua yhteen rippikoulujuttuun, minulta puuttuu merkkejä enää pari. Yksi pakollinen kokoontuminen on ensi viikon lauantaina, joka kestää kuusi tuntia!! 9-15!! Kuka jaksaa viettää lauantainsa jossain seurakuntatalolla? En minä ainakaan, mutta pakko sinne on mennä.
Hei, minähän onnistuin vaihteeksi kirjoittamaan jotain muutakin kuin angstia!