Tietysti siinä kävi näin. Koko viikonloppu mun piti lukee kokeisiin ja mites kävikään? Luin vasta tänään vähn ruotsia, siinä kahen aikaan yöllä. Sitten kyllä ottaa päähän, jos ne kokeet menee pieleen sen takia kun en taaskaan jaksanu lukee. Varsinkin saksan koe tiistaina tulee olemaan tuskaa, kun en osaa mitään. Eh..

Mutta tästä kaikesta syytän nettiä. Ajastani menee koneella ainakin 2/3. Jos tätä pirullista internettiä ei olisi koskaan keksitty, olisin kympin oppilas. Ainakin melkein. Kun olisi aikaa lukea. Pitäisi yrittää vierottua tästä vehkeestä ja keskittyä tärkeämpiin asioihin. Joo, niin just. Ja kohta parin tunnin päästä huomaan olevani tässä edelleen. Ja siinä se päivä sitten menikin. Tosin kello on vasta puoli yksi, mutta...

Tänään piti raahautua sängystä aikaisemmin, kun äitillä oli jotain ongelmia koneen kanssa. Tietysti mun piti sitten pelastaa päivä. Ei päässyt kirjautumaan verkkopankkiin, joku juttu. Fiksailussa kesti varmaan puoli tuntia, mutta sainpas sen toimimaan. Jess..

Idioottikaverini ovat edelleen aika hiljaisia. Eikä se haittaa, sillä niitä käy sääliks. Eilenkin oli jompikumpi toisen luona yötä ja mesen henk.kohtasessa luki jotain siitä, miten kännissä ne on. Nauroin ääneen. En varsinaisesti siksi, että siinä olisi niin hauskaa, vaan siksi, että nytpähän ei tarvitse välittää noista niiden bileistä. Call me laim, but I'm not gonna kill myself.

Eilen illalla pidin omat bileet. Katoin vaan Frendien jaksoja netistä :D Metsästin ihan kamalan kauan vitoskauden jaksoa, jossa muut saavat tietää Monican ja Chandlerin suhteesta. En ollut nähnyt pitkään aikaan ja sain kyllä nauraa oikein kunnolla. Pitäisi hankkia ne boksit, niin voisi ihkuttaa Mon/Chania koko ajan <3