Hei wau, en ollut eilen koneella. Upeaa, ihailtavaa. Tai sitten ei. Jätin nimittäin mantsan kokeeseen lukemisen taas ihan viime tippaan, joten sitä piti yrittää päntätä. Tänään se koe sitten oli, ja minusta tuntuu, että se meni ihan hyvin. Meillä on vielä todella reilu opettaja, joka lupasi madaltaa arvosteluasteikkoa, jos koe meni penkin alle kaikilla. Miten jaloa. Tai sitten se yrittää voittaa jonkun olemattoman "vuoden oppilaiden kanssa kaveeraaja"-palkinnon.

Eilen oli keskustelu oppilaanohjaajan kanssa. Mielenkiintoista. Varsinkin siksi, että muilla meni about puoli tuntia ja minulla kymmenen minuuttia. Ilmeisesti minulla ei ole ongelmia, mielenkiintoista. Ja viisi minuuttia siitä keskustelusta meni siihen, kun opo kyseli, että onko meidän luokalla kiusaamista. Ihan luonnollista kysellä minulta, kun olen kuitenkin tukioppilas. Silti aika mielenkiintoista. Mielenkiintoista, että hoen koko ajan "mielenkiintoista" :D The word of the day. Noora suvaitsi olla tulematta kouluun tänään. Kipeä mukamas, ja pah! Varmasti, muuten vaan samana päivänä kuin mantsan koe oli. Mielenkiintoista. JA NYT TURPA KIINNI, MINÄ! Edes itse en tottele itseäni.

Siis mitä, kello on puoli kymmenen... Ups. Tämä lausahdus vain nyt tarkoitti sitä, että voin olla enää noin 1,5h koneella, kunnes porukat tulloo nukkumaa. Jees.

//Paitsi nyt se on jo viisitoista vaille, enkä ole vielä lähettänyt tätä. Voisi olla ihan viisas teko olla lähettämättä ollenkaan. Ihan vaan kaikkien parhaaksi.