How could this happen to me
I made my mistakes
I've got no where to run
The night goes on
As I'm fading away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me


Nyt olen todella hyvällä tuulella. Laulattaa ja tekisi mieli pomppia ympäriinsä. Sitä en kyllä tee, sillä pomppimiseni kuuluisi hyvin selvästi alakertaan. "Mitä sä riehut siellä?!" Joten jätän väliin. Huomenna on muuten aivan mahdottoman helppo päivä koulussa, Greyn anatomia tulee töllöstä, koulupäiviä on jäljellä n. 50... Kesäloma lähestyy uhkaavasti.

Uskomatonta, sain aivan järkyttävän ilkeän, ääliömäisen historianopettajan kokeesta 9½. Huh huh. Käsi suunnilleen tärisi, kun sain kokeen takaisin, niin järkyttynyt olin. Kaksi meidän luokkalaistamme muuten jää luokalle, jos heidän sanojaan on uskomista. He ovat aika ärsyttäviä, mutta he ovat kuitenkin meidän luokkalaisiamme ja ensi vuonna tulee tunne, että jotain puuttuu. Toisaalta, jos saa sekä matikasta että fysiikasta nelosen, ehkä on parempi jäädä kertaamaan asiat vielä kerran.
Hah, toinen niistä "kavereistani" tuli pyytämään anteeksi. Olin ihan puulla päähän lyöty, kun hän istahti minua vastapäätä ruokailussa. Noora ja toinen riitapukari eivät olleet koulussa, joten se varmaan vaikutti asiaan. Mutta tässä tulee paras osuus: hän sanoi, että huomenna pitää teeskennellä vihanpitoa, sillä se toinen ei ole vielä leppynyt, ja hän yrittää saada tämän järkiinsä. -.-

Ja nyt innostuin laulamaan karaokea.