Koko päivän olen ollut ihan tillintallin ja puoliksi unessa. Oma vikani, myönnän. Valvoin puoli kolmeen viime yönä, ja se ottaa nyt vähän voimille. Ensinnäkään en saanut unta ja toiseksi, Buffy vampyyrintappaja tuli töllöstä. Mnah. Käytin sitten ajan hyödyksi ja luin kemian kokeisiin, jotka ovat muuten huomenna. Apua.

Ulkona on tällä hetkellä kerrassaan masentava ilma. Aikaisemmin siellä vain tihkutti hiljalleen vettä, nyt siellä on tihkusateen lisäksi sumua. Meidän pihallamme on vielä lunta, mutta kohta se sieltä varmaan häviää. Toisaalta hyvä asia, toisaalta ei. Sitten kun kaikki lumi on kadonnut, ja sataa vain vettä ilman auringonpaistetta, keli on todella kurja. Ympäristö ei minulla onneksi vaikuta mielialaan niin kauheasti.

Kässän tunnit menivät tänään taas vaihteeksi nopeasti. Ennen istuin siellä yksin tuppisuuna, nykyään jopa tunnen sieltä jonkun. Me juttelemme aina puolet tunnista, onneksi ope ei ikinä huomaa x) Meistä on tulossa todella hyviä kavereita ja on kyllä mukava pyöriä välillä muidenkin kanssa kuin Nooran... Tuli todella lämmin tunne, kun hän kysyi, että mikä horoskooppini on. Vastasin, että vesimies ja hän sanoi, että olisi ajatellut minun olevan kauris, kun me viihdymme niin hyvin toistemme seurassa (:

Tänään saimme matikan kokeet takaisin, sain 7, luojan kiitos. Luokan keskiarvo oli taas siinä kutosen paikkeilla, joten olen aika onnellinen. Siitä kokeesta jäi kaksi tehtävää tekemättä, jotka nyt tietysti olisin osannut. Ehh. Jälkiviisaus on paras viisaus.

Kohta pitää häipppästä koneelta, kemiaa pitää vielä lukea, suihkussa käydä, läksyt tehdä ja nukkuakin pitäisi.