Tällasta tällä kertaa.

Äiti tiedusteli, että mitä ne ostais mulle rippilahjaks. Aloin sitten vihjailemaan kannettavasta. Käytetystä tietysti. Ei oikeen lämmenny. Sitten tein vähän taustatutkimusta ja menin vihjailemaan lisää. Siinä vaiheessa ne oli jo sopivasti kännissä (ne ei ole mitään juoppoja, vaan niillä oli kaveri kylässä). Sain siunauksen kannettavalleni ja VUOLAA. Ei pidä koskaan aliarvioida manipuloinnin voimaa.

Koko eilisen illan metsästin siis netistä itelleni hyvää käytettyä kannettavaa. Tärppäsi huuto.netistä. Se on vaan niin saakelin hyvä kone, että joku muukin saattaa haluta sen. No kiddin'! JA loin sinne tunnuksen vasta eilen, eikä se hidas ylläpito ole vielä hyväksynyt sitä. Argh. Se MUN kannettavan huutoaika sulkeutuu kuudelta, joten... Jos en saa sitä, haastan ne oikeuteen. Joo, nyt se on päätetty.

Ihanaa, kun tiistaina pääsee sinne leirille. "Pääseepä" tosiaan. Mutta näin. Heräsin ihmeen aikasin, eli ennen kahtatoista vaikka menin nukkumaan siinä varttia vaille neljä. Heh. Puhuin siihen puol kolmeen asti Jassun kanssa puhelimessa, meillä oli kyllä hyvät jutut. "Mun nörtillä serkulla on pitkä..." "Siis mikä pitkä?" "TUKKA!" "Onks se poika?" "Tyttö." "Eiks me puhuttu nörteistä pojista, joilla on pitkä tukka?" "Oho."

Kohta vissiin uimaan.